woensdag, 19 juli 2017 08:55

RAN Business Ontmoet: ‘Verkoeling en gezelligheid bij historisch Fort Pannerden’

Geschreven door

Fort Pannerden is het meest oostelijke gelegen fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het ligt uiterst strategisch verborgen onder de aarde van Doornenburg. Het 19e eeuwse fort waakte erover dat het water van de Rijn onbelemmerd naar de Linie kon stromen via het Pannerdensch Kanaal. Een cruciale functie, als kraan van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ook RAN Business Ontmoet zorgt voor een verbinding tussen twee stromen: die van de ondernemers uit de regio Arnhem en Nijmegen. Een toepasselijke locatie dus voor de tweede RAN Business Ontmoet bijeenkomst van dit jaar.

Uniek netwerk

Geert-Jan Berning is enthousiast over de bijeenkomsten van RAN Business Ontmoet. Hij is directeur van SNS Bank in Arnhem én Nijmegen: “Dit is het enige netwerk dat zich daadwerkelijk op beide steden richt. Voor mij ideaal dus. Bovendien kom je op fantastische plekken. Je vergeet wel eens hoe mooi onze provincie is. Zo’n Fort Pannerden ligt gewoon in je achtertuin.” Marc Sanders directeur van Arma: “Er zijn weinig gelegenheden waar je in contact komt met ondernemers uit Arnhem en Nijmegen. Ik waardeer dit concept daarom enorm. Ook doe ik mee aan de golfcompetitie van Arnhem Business en Nijmegen Business. Toch zie ik hier weer andere gezichten. Overigens vind ik het bijzonder dat we vandaag bij Fort Pannerden te gast zijn. Ik ben er niet meer geweest sinds het in handen was van krakers. Het is schitterend gerestaureerd. Prachtig!”

RAN Business Ontmoet Arnhem Nijmegen Netwerken

Gastgemeente Lingewaard

We zijn te gast bij de gemeente Lingewaard en tevens mede-organisator. Tessa Methorst: “Ik houd me bij de gemeente bezig met re-integratie van arbeidskrachten. Door vandaag actief deel te nemen, bouw ik mijn netwerk uit. Zo leer ik bedrijven kennen, waar ik mogelijk waardevolle arbeidskrachten kan plaatsen. De setting op de locatie zorgt ervoor dat je makkelijk contact maakt. Het is voor mij de eerste keer, maar ik kom zeker de volgende keer weer.” Jolanda Aalders van Pluryn: “RAN Business Ontmoet heeft altijd een goede opkomst. Het is belangrijk om in de regio samen te werken. De locatie is wederom verrassend.” Robert Vermeer van De Rooy Makelaars in Arnhem: “In dit netwerk leg je moeiteloos contact. Je loopt in groepjes door zo’n fort en maakt zo een praatje met iemand. Je komt hier andere mensen tegen. De locaties zijn altijd bijzonder. Het is net een uitje. Ik ga met plezier en zie uit naar de volgende bijeenkomst.” 

Aangenaam netwerken

Daar staat RAN Business Ontmoet voor. De rondleiding in Fort Pannerden met een heerlijke BBQ van Buitenpoort Catering was een groot succes. 

Ontmoeten we jou ook op 18 september?

Wil je volgende keer deelnemen? Meld je aan op www.ran-business.nl. Op 18 september zijn we te gast in de gemeente Overbetuwe bij Evenementenlocatie Watergoed! We ontmoeten je graag daar!

Dit evenement werd mede mogelijk gemaakt door:

Gemeente Lingewaard KPMF De Variabele Reclamebureau 3AMI

Aanvullende informatie

 • | Artikel uit Arnhem Business editie: 05 - 2017

Media

Regio Arnhem Nijmegen Business Ontmoet - Netwerken
 1. Word nu lid van RAN Business Ontmoet

 2. Soort lidmaatschap


  Maak een keuze uit een lidmaatschap
 3. Één van onze salesmanagers zal contact met u opnemen betreft een corporate lidmaatschap. Vul onderstaand formulier verder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 4. Met het bedrijfslidmaatschap zijn max. 4 medewerkers van je onderneming welkom op onze businessevenementen. Naast jezelf mag je dus nog 3 extra collega's aanmelden.

  Voor het evenement ontvang je een e-mail waarmee je je collega's kunt opgeven.

 5. Vul hier uw voornaam in
 6. Vul hier uw achternaam in
 7. Vul een geldig e-mailadres in
 8. Vul een geldig telefoonnummer in, dit mag ook een mobiel nummer zijn.
 9. Ontvang je Arnhem of Nijmegen Business?
  Invalid Input
 10. Welk magazine zou je willen ontvangen?

  Invalid Input
 1. We hebben nog een aantal adres-/factuurgegevens nodig

 2. Invalid Input
 3. Vul hier je adres in
 4. Vul hier je postcode in
 5. Vul hier je (woon)plaats in
 6. Invalid Input
 7. Invalid Input
 8. Invalid Input
 9. Invalid Input
 10. Vul een geldig e-mailadres in
 11. Ik heb gehoord van RAN Business via
  Invalid Input
 12. Invalid Input
 13. Invalid Input
 14. Invalid Input